Търсене в този блог

понеделник, 15 юли 2013 г.

Отново промиват мозъците на хората с антикомунизъм - Румен Дечев

            

Отново промиват мозъците на хората с антикомунизъм. И виждам в тази кампания хора, които уважавам, които знам, че милеят за България. „Комунистите са виновни за всичко. Да ги свалим!” А антикомунистите?  Тези, които превърнаха цветущата социалистическа държава в руини? Тези, които проправиха пътя на колонизаторите? Тях какво да ги правим?!

С всичките й недостатъци българската социалистическа държава бе цветуща и в икономическо, и в образователно, и в културно отношение - металургия, машиностроене, химическа промишленост, преработвателна и лека промишленост, електроника и ядрена енергетика, образование на световно ниво и култура, която впечатляваше целия свят, система за сигурност, която респектираше съседите ни, ефективно социално осигуряване и все по развиващо се здравеопазване. Кой ще го отрече?

И защо всички, вкл. „антикомунистите” говорят за „последните 24 години”? Значи, дават си ясна сметка, какво е станало в тях. Дават си сметка за разрушенията. Но дават ли си сметка за собствената вина? За приноса, който имат в безкрайното рушене?!

Комунистите, ако щете и Държавна сигурност, имаха ли заслуга за изграждането и опазването на невероятните постижения на социалистическа България? Искам да чуя отговора на този въпрос? Ще почнат да изреждат недостатъци, престъпления… Да, така беше, имаше ги…, но имаше огромни, невероятни постижения. Какво стана с тях? Какво ни учеше антикомунизмът? Задраска с една черта всичко постигнато и ни хвърля в мрака на мизерията и деградацията. Забравихме ли, че българският антикомунизъм се роди под знака на „американизма” и „европеизма”?! Мечтаеха да станат „американци” и „европейци”. Станаха!

“Комунистите са виновни за всичко”. Извинявайте, но лъжете. Те са виновни само за точно определени неща, а много други са направили добре, даже отлично.

При „комунизма” нямаше „Дънди прешъс”, нямаше чужди военни бази, българската земя не я продаваха на чужденци, никой не искаше да сменя азбуката ни, никой не бъркаше в кофите за смет, нямаше организирана престъпност и наркомания… Защо не изтрезнявате, приятели? Защо сте врагове на собствения си народ? О, неразумни и юроде?!

А днешната БСП какво ли общо има с комунизма?! Първанов, Станишев, Р. Овчаров, Р. Петков, Масларова, Гергов и т.н. - това ли са комунистите?!

Тъпашкият антикомунизъм е основната причина за унищожаването на България. Тъпашкият антикомунизъм прокара пътя на колонизаторите, прокарва го и днес.

Всички знаем, че БСП е некачествена стока, но по-добър ли ще е новият соросов полуфабрикат от Костов, Меглена Кунева, остатъците от СДС и ПП “Зелените”?! А влязъл в коалиция с Борисов, как ви изглежда?! Това ли е бъдещето, което ни проправяте!?

Непрекъснато ни навират в носа масовостта на днешните протести срещу правителството. А масовостта на тези протести срещу „комунистите”, ако не се сещате, е резултат от неоколониалното промиване на мозъци в продължение на 24 години. От дейността на БТВ, на НОВА, че и на БНТ, които без прекъсване, без мисъл, с устата на платените от Сорос клакьори повтаряха като зомбирани ден и нощ „Комунистите са виновни за всичко”.

Вразумете се! Почнете да мислите с главите си! Не подкрепяйте поредния проект на Сорос! Не ви ли стигат разрушенията от 1989, от 1997?

Осъзнайте престъпленията на антикомунизма, на нашенския роден, тъп, просташки, безмозъчен антикомунизъм.

Колкото тъп, толкова и разрушителен.